Uge 21 2023 Helligåndshuset, København d. 22-26. maj

Uge 21 2023 Kunst i Helligåndshuset i København d. 22-26. maj

Fernis mandag kl. 15-19

Åbent tirsdag til fredag kl. 11-19
Fri entré Alle er velkomne!

I ÅR ER MIN TREDJE UGE 21 i Helligåndshuset og det gør mig glad.

Jeg har fundet den tryggest tænkelige havn…. under Helligåndens hvælvinge og historiens vingesus, omgivet af søde kunstnere! Jeg glæder mig!

Vi er i år 18 udstillere der tryller vores kunst ind på Strøget og byder velkommen i en kreativ smeltedigel i Helligåndshuset.

Mine 'temaer' i 2023 - Venskabsikoner & kys

Sidste år var Treenigheden i form af relieffer i reference til Andrei Rublevs Trinity fra 1436 mit mest samlede værk, og i år er det særligt Venskabsikoner jeg medbringer. Mere præcist er jeg inspireret af et koptisk ikon fra Taizé, som jeg har lavet i 6 forskellige abstraktioner.

Keramiske kys

Jeg har et lille kys med, samt diverse vaser, lyskastere* og andre ting. Håndholderen Christo er altid med, mit ler-produkt nr. 1, og kan også købes her.

JegLer KysKæder
Helligåndshuset i København
Fra Uge 21 i 2021 - Glæder mig til gensyn med de andre skønne kunstnere OG til at byde særligt EEN af de nye varmt velkommen...min niece!
JegLer i Helligåndshuset i København 2022
Fra Uge 21 i 2022- Håber på det inderste af lokalet igen... men er glad alle steder i lokalet.

Venskabsikoner 2022-23

Elisabeth spurgte mig i efteråret 2020 om jeg ville medudstille i Helligåndshuset. Dette sted, en af Københavns allerældste bygninger, og sammen med en masse dejlige kunstnere, der ligesom jeg har taget skeen i egen hånd. Og så i maj, i den tidlige sommer…  hvor københavnerne er allersødest! Og endda under gamle bøgetræer og midt på Strøget. Et sted som mange kan finde hen. Ja tak!