Bestillingsopgaver

Sig det med JegLer

LER tager tid

Individuelle fortolkninger i ler
Serie-fremstillinger
Projekter

  Emner jeg beskæftiger mig med

  Siden 2012 har jeg både arrangeret og deltaget i store, internationale kunstprojekter, særligt i Nordjylland og i Silkeborg. Mit hjerte banker for kunst i det offentlige rum, både det flygtige og det faste.

   

  KONFIRMANDER findes efter min fortolkning i alle aldre. Jeg er lykkelig for at have udstilling i Anette Kortegaards Konfirmandlokalet ved Silkeborg Langsø, som bruges til møder. Jeg arbejder frit med ikonografi, kirkekunst og kintsugi, som er udstillet.

  RITUALER Jeg interesserer mig for nutidig folkekirkekunst, ikke mindst for selv at lave det. Jeg har løst to opgaver for hospitalspræster, hvilket rører mig dybt. Det særlige arbejde har gjort mig bevidst om min erfaring med ritualer og rituelt formsprog i kunstens verden. Kunst kan noget, selv der hvor præsterne kommer til kort. Dét vil jeg meget gerne bidrage akademisk og kunstnerisk til.

  BUNKERS er Permanente? Den danske stat kortlægger først nu bunkers i Danmark, da frygten for at vi kan få brug for dem til deres oprindelige formål er genopblusset. Det er vanvittigt og dybt, dybt forfærdende!

  Jeg dedikerede i 2012-14 min indsats til kunstnerisk transformation af bunkers i Atlantvolden, i Nordjylland. I årene efter arrangerede jeg med 3 andre en bunker-ceremoni i Silkeborg, og har støttet andres ad hoc-bunkerprojekter i regi af BunkerLove.
  Meget Store Kunstkræfter Kan Mobiliseres.

  HERALDIK Jeg har en svaghed for fredelige våben, byvåben og steder og menneskers våbenskjold. Tænk, at de har overlevet som kommunikation igennem århundreder – det kan noget særligt.

  DANEFÆ Jeg er vild med guldfund og andre mystiske skatte i sorten muld. Jeg er påbegyndt en serie som kan udvikles. Se evt Danefæ-higlight på instagram.

  BunkerLove
  Many hands make light work