Bestillingsopgaver

Sig det med JegLer

LER tager tid

Individuelle fortolkninger i ler
Serie-fremstillinger

Projekter

Som kunstner finder jeg stor glæde i bestillinger, og jeg har lavet funktionel kunst, familieportrætter, våbenskjold, kintsugi, navneskilte og skulpturer på bestilling.

  Emner jeg beskæftiger mig med

  Siden 2012 har jeg både arrangeret og deltaget i store, internationale kunstprojekter, særligt i Nordjylland og i Silkeborg. Mit hjerte banker for kunst i det offentlige rum, både det flygtige og det faste. 

   

  KONFIRMANDER findes efter min fortolkning i alle aldre. Jeg er lykkelig for at have udstilling i Anette Kortegaards Konfirmandlokalet ved Silkeborg Langsø, som bruges til møder. Jeg laver frit nordiske ikoner, nordisk kintsugi, skulpturer og vaser, og udskifter organisk.

  RITUALER Jeg interesserer mig for nutidig folkekirkekunst, ikke mindst for selv at lave det. Jeg har løst to opgaver for hospitalspræster, hvilket rører mig dybt. Det særlige arbejde har gjort mig bevidst om min erfaring med ritualer og rituelt formsprog i kunstens verden. Kunst kan udtrykke sig taktilt. Dét vil jeg meget gerne bidrage akademisk og kunstnerisk til.

  NATUREN er vor ven. Landskaber, materialer, offentlige rum.  Omsiggribende erfaring med land art. Medlem af Permakultur Danmark siden 2017.

  DANEFÆ Jeg er vild med guldfund og andre mystiske skatte i sorten muld. Jeg har minimum to skuffeprojekter med emnet. Se evt Danefæ-highlight på instagram.

  HERALDIK Jeg har en svaghed for fredelige våben, byvåben og steder og menneskers våbenskjold. Tænk, at de har overlevet som kommunikation igennem århundreder. Heraldikken har få faste regler og vil *gerne* nytegnes.

  BUNKERS er Permanente? Den danske stat kortlægger først nu bunkers i Danmark, hvor frygt for krigsførere er genopstået. Krig er vanvittig og dybt, dybt forfærdende!

  Jeg dedikerede i 2011-14 min indsats til kunstnerisk transformation af bunkers i Atlantvolden, i Nordjylland. I årene efter arrangerede jeg med 3 andre en bunker-ceremoni i Silkeborg, og har støttet andres ad hoc-bunkerprojekter i regi af BunkerLove.
  Meget Store Kunstkræfter Kan Mobiliseres.

  BunkerLove
  Many hands make light work?

  Bunkerprojektet ved den nordjyske vestkyst handlede kunstnerisk om en søgen efter 'spirituel sammenhængskraft' og om at kunne se sig selv i øjnene. Kunsten i bunkerbatterierne var en virkelig stærk formidler af menneskehedens facetter og kunstnerisk set var det mindblowing. Jeg fik min ilddåb som projektskaber, kunstner og kurator i årene 2012-14 og var også i årene efter aktiv med arrangementer i Silkeborg m.m.